Kawaii Style Søde Tegneserie Kat Gave Plys Legetøj Udstoppede Dyr Katte Dukke Plys Pude Fødselsdag Gave Til Børn & Kæreste Kawaii Style Søde Tegneserie Kat Gave Plys Legetøj Udstoppede Dyr Katte Dukke Plys Pude Fødselsdag Gave Til Børn & Kæreste Kawaii Style Søde Tegneserie Kat Gave Plys Legetøj Udstoppede Dyr Katte Dukke Plys Pude Fødselsdag Gave Til Børn & Kæreste Kawaii Style Søde Tegneserie Kat Gave Plys Legetøj Udstoppede Dyr Katte Dukke Plys Pude Fødselsdag Gave Til Børn & Kæreste Kawaii Style Søde Tegneserie Kat Gave Plys Legetøj Udstoppede Dyr Katte Dukke Plys Pude Fødselsdag Gave Til Børn & Kæreste

Kawaii Style Søde Tegneserie Kat Gave Plys Legetøj Udstoppede Dyr Katte Dukke Plys Pude Fødselsdag Gave Til Børn & Kæreste

kr123.23 kr96.12
På lager
t668

 • Mærke: Meoot
 • Type: Plys/Nano Dukke
 • Aldersgruppe: > 3 år
 • Model-Nummer: P201811048
 • Form: katte
 • Funktioner: Fyld & Plys
 • Element Type: Dyr
 • Dyr: katte
 • Advarsel: holde sig væk brand
 • Køn: Unisex
 • Påfyldning: PP Bomuld
 • Materiale: Bomuld
 • Tema: katte

 • modname=ckeditor Punkt Detaljer : Materiale : Blødt Plys Fyld : PP Bomuld Størrelse : 30cm 50cm 80cm

  Pls vælge, hvad du vil størrelsen tak produktet viste på billedet er den ene i forskellige størrelser og vær den størrelse, som vi sælger.Den reelle farve varen kan være en lille smule forskellig fra det viste billede, på grund af de skød vinkel og lys.Måling af produktet er fra top til bund.

  Det er normalt, at der er omkring 3 til 5 cm fejl.Pls lad os vide, hvilke du har brug for, så vi kan arrangere sending for dig tak

  Kontakt os, hvis du er interesseret i at bestille legetøj i store mængder.Vi giver dig vores ord for, at du vil få en bedre pris, som er næsten det samme som det bør være i Kina.Vi er producent for plys legetøj og kvaliteten er sikret.Bemærk købe det legetøj, som tidligere, som du kan, hvis du køber dem som gaver til Fødselsdag, mors Dag, Jul, osv.Fordi det tager normalt 20 til 30 hverdage, før du kan få dem.

  Kontakt os, hvis du er placeret i de lande, som er blevet udelukket.Det betyder, at alle verden over kan købe vores legetøj.Vi vil ikke lade dig ned.

  Om S

  Måling af legetøjet er fra toppen af hovedet til bunden af fødder, når legetøjet ligger.Det er acceptabelt, at der er 3 til 5 centimeter fejl.Fordi legetøjet er blødhed.Næsten alle slags legetøj har diffrerent størrelser, og de billeder, vi viste ovenfor, er det legetøj i forskellige størrelser.Se venligst den specifikke størrelse i beskrivelsen eller du kan spørge os, hvis du ikke kender størrelsen.Vær venlig ikke at tage størrelsen af det legetøj, der viste, som du er interesseret i.Sørg for, at du kender alle, at.

  Om Farve Skygge

  Th e farven på den rigtige legetøj kan være en lille smule forskellige fra dem, der viste i billeder på grund af de forskellige vinkler og i forskellig kvalitet af skærme.

  Om At Droppe Uld

  Vær venlig ikke at bekymre dig, når du modtager toy finde nogle lidt uld slippe.Det er skrot, som fastgøres på kroppen af legetøjet.Antag ikke, at det er på grund af problem med kvaliteten af legetøjet.

  Om pakken

  Alle de legetøj, der er vakuum-Pakket på grund af den store størrelse af dem.Vær venlig ikke at bekymre dig, når du modtager det, og finder det en lille smule mindre end den størrelse, du tænker på.Legetøjet kan have rynker på det så godt.Du kan bare jitter det et stykke tid og udsætte det til solen.Og du vil opdage at det er bedre end før.

  Om Vask

  En Del Rengøring

  En del af den rengøring, når du bruger en tør klud (hvis det er nødvendigt, tandbørstning), skal du bruge et mildt rengøringsmiddel til at fokusere på stil klar plet, og derefter tørre.

  Hele Rengøring

  1. Det varme vand i poo

  3. I vandet, og forsigtigt gnide pude

  4. Fjern skyl omhyggeligt med varmt vand, når

  5. Med et håndklæde for at presse ud

  7. I solen

  8. Igen uld kam

  Forsendelse

  Varen bestilt normalt vil blive leveret fra Kina i 2 arbejdsdage med air mail-tjenesten, efter at betalingen er bekræftet.Der er én ting, du bør være forsigtig med, at du vil modtage varen i 20-40 arbejdsdage uden nogen spor nummer, og det er spores, enten ved hjælp af luft-mail-tjeneste.Vi lover en fuld tilbagebetaling vil blive betalt, hvis du stadig ikke har modtaget det efter 35 dage siden den dato, du har bestilt.

  Politikker

  Hvad Køber Skal Vide:

  En refusion kan ikke blive enige om, med følgende betingelser

  1 Nogle problemer som følge af købers skødesløse læsning af den specifikke vare, beskrivelse, farve, størrelse.

  2Damages forårsaget af uhensigtsmæssig håndtering.

  3 Returnering af varer uden nogen grund.

  4, der Anvendes genstande, der har været i stand til at gøre det andet salg.

  5 tilbagebetaling kræves, uden at returnere varen først.

  B refusion kan gives, når:

  1 kvaliteten eller en defekt ved produktet i sig selv, som design, produktion

  2 produktet er brugbar, men køberen ønsker at returnere det og er enige om at give det retur-fragten.I denne situation, at køber har til at kontakte os og vedhæfte et foto af produktet for det første til at vise de gode betingelser for det.Køberen skal pakke det forsigtigt op og fortælle os tracking nummer efter vi enige om at vende tilbage.

  Vi anbefaler, at du læser beskrivelsen af varen omhyggeligt, før du køber for at undgå problemer for os begge, og ikke vende tilbage til det på grund af den dyre forsendelse.Hvis du har det, så kontakt os venligst i første omgang.

  Feedback

  Mange tak for din shopping fra vores butik.Det er vores ære at tjene dig.At lade du har en fornøjelse shopping oplevelse, vi vil efterlade dig en positiv feedback .Og vi tror, at vi vil være så heldige, hvis vi får dig positiv og 5-stjernede DSR såvel.

  Pls kontakt med os frit, hvis du har nogen problemer, og give os chancer for at løse problemer.

  Tags: tegnefilm pude, totoro toy, kawaii plys, kawaii soft toy, kat stuf, klud kawaii, pude kawaii, penguin plys legetøj, store bløde, te plys kawaii.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer