Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161- Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161- Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161- Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161- Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161- Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161-

Gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter til mænd,Uk161-

kr23 650.14
På lager
t251

 • Element Type: Sex Dukker
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mærke: JELLYDOLL
 • Fast silikone sex dukke: den seksuelle dukker
 • Funktioner: Sex dukke
 • Model-Nummer: EXDOLL Uk161-
 • vægt: 31.8kg
 • skelet: RUSTFRIT STÅL
 • silikone sex dukke: Silikone love doll
 • Sex dukke: love doll
 • Fordel: Platin Silikone
 • sex robot-dukker: silikone sex dukke for mænd
 • Højde: 161cm
 • Materiale: Platin Silikone
 • silikone dukke: fuld silikone sex dukke

 • 【EXDOLL Uk161-】gummi dukke,161 cm silikone sex dukke,realistisk vagina og bryst -, 3-huller,Oral sex, anal,metal skelet,voksen produkter

  Hvis du ønsker, at din dukke komme til dig sikker, byder dig velkommen kontakte os for nogle tips.

  Dukke Parameter

  Højde

  161cm

  Vægt

  31.8 kg

  Skulder

  37cm

  Arm længde

  43cm

  Ben længde

  77cm

  Fod størrelse

  20cm

  Bust

  79cm

  Talje

  57cm

  Hofter

  82cm

  Under buste

  59cm

  Side længde

  16cm

  Shoos størrelse

  30M

  Vagina dybde

  18cm

  Anal dybde

  16cm

  Mundtlig dybde

  13cm

  Dukke Udstilling

  Min ven, hvis de har brug for mere information, pls kontakt venligst med os, tak så

  meget for din tid og støtte!

  CE-CERTIFIKAT

  Noget du absolut ikke vide, om dukken

  1: hvilken slags dukker er jeg nødt til at vælge?

  nogle mennesker køber dukker bare for sjov, for virksomheden, mens nogle er af forskellige køn oplevelse.så hvad gør du for?i vores erfaring er, at hvis for sex, det er ikke godt at købe DS-dukke, fordi det er en smule hårdt, og også de fleste af DS dukke er lavet af premium silikone, endnu det er god kvalitet , men høj pris, så DS dukke er godt valg for virksomheden.Hvis du ved, hvordan til at gøre op den dukke, DS er bedre også.

  For Sanhui dukke, i virkeligheden Sanhui dukke er en smule slank, smal skulder for at undgå den tunge vægt, og vigtigt, det er premium silikone også, så for personlige sex hjælp, vi på det kraftigste anbefale dig Sanhui sex dukke.

  Selvfølgelig, hvis du tror, premium silikone dukke er en høj pris stadig, du kan vælge TPE dukke.

  At de fleste købere, TPE dukke prisen er 500usd at 2000usd.nogle patent, design, holde deres rettigheder til at sælge dem.

  du kan lære, at alle, der købte og brugte TPE dukker, WM-dukken er den første virksomhed til at bygge den TPE dukke, med andre ord, WM-dukken er den skaberen af TPE dukke.

  De fleste af dukkerne du så i Trekant-kurser.dk, Ebay, Amazon, og nogle hjemmesider, er det ikke originale fra WM dukke flere og flere kopier, der kommer ind på markedet, og styrter ned i pris.

  Men nogle af de nye købere ikke kan vide om de oplysninger, de er nemme at blive løjet af nogle umoralsk sælgere, som bruger en utrolig pris, attact udsigt fra købere, og sælge dem for den dårlige kvalitet dukke, dukke nogle er brugt lugt og taxic materiale, nogle er sekundær, på grund af den lave pris pres.

  I virkeligheden WM dukke har nedsat pris alt for meget i fortiden 3years.og vi Jellydoll (hold ved Jellynew Tech) er et authrized sælger i Trekant-kurser.dk, og vi har hjulpet WM dukke til at designe de fleste af dukkerne i deres fabrik.

  2. Hvilket problem du vil have, hvis du køber en falsk dukke?

  De fleste mennesker kan ikke se forskel på den præmie, silikone, platin silikone, normale silikone, og TPE.og de tror, at de køber en medicinsk silikone, men det er TPE.

  Her har vi tror, TPE er okay at bruge for dukker, men det er ikke bedre end platin silikone, som er den eneste medicinsk silikone.

  Fra chamical komponent, TPE er en anden mateial, har intet med silikone.Men TPE har forskellige kvaliteter, der er ingen tvivl om, at billige dukke bruge værre TPE.det er store lugt, som kan gøre dit hus dårlig lugt, og olie dit tæppe eller dyne.

  Så pls se klart mærket af dem, dukker, alle dukker bruge de samme billeder, men det er stor forskel, nogle dårlige TPE vil ødelægge din krop, gøre dig syg, og nogle brugte dukke kan sprede sygdommen til dig, så vi håber, at alle købere kan vælge en helt dukke.dont spare hundredvis af dollar, men mister din sundhed.

  Også dårlig TPE dukke har dette problem, er det let at rive, her vis du i pictuers.

  Bemærk 2: Hvis du ikke ønsker, at din dukke har noget problem med forsendelse og skikke, pls kontakte os for yderligere oplysninger .

  Vi er også autoriserede den verdensomspændende TOP 10 hjemmesider til at videresælge vores dukker også.velkommen du besøger dem også.

  1: Største dukke forum:" thedollforum" har udgivet vores nye dukker.

  2: Europe hjemmeside, og AMERIKANSKE websteder

  Tags: fuld silikone seks dukke, gummi dukke delfin, sex toy røv udvide, realistisk mandlige skeden, sex legetøj, voksen dukke til, silikone sex dukker tungen, dukke sex, mandlige masturb, fr dukke.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer